Live Streamer

Enjoy Life Forever!

ABOUT ME


I am Richard, 42yrs young.

DTP-Studio Photos & Logos Editer 3D graphic designer.
I like cycling, swimming, gardening, cooking and soon doing fun things like zoo, museums, amusement parks.

I am the father of a 11 year old son.I love kids. I am reliable, honest, companion, calm and i have 2 golden hands.

Greetings
Richard and Mark.To contact me:. Email me.

You can see me on my live stream !

See you soon!


Waterman - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld
Home » Sterrenbeelden » Waterman - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Het Karakter van een Waterman 
Waterman is origineel, intelligent, spontaan, excentriek, onvoorspelbaar en heeft een aangeboren zelfverzekerdheid. Waterman is sociaal, heeft een vrije geest, is nog zelfzuchtig, nog dominant en heeft veel speelruimte nodig. Waterman is het vriendelijkste en meest onafhankelijke sterrenbeeld van de dierenriem, staat overal voor open en houdt van pret, plezier hebben is essentieel voor een Waterman. Het kan een Waterman weinig schelen wat anderen denken, Waterman doet waar hij of zij zin in heeft. Waterman is fantasievol, kinderlijk, maar ook wijs. Een Waterman doorgronden een onmogelijke opgave. 

Het Temperament van een Waterman 
Waterman is eigenwijs en gaat door met het doen van zijn of haar eigen ding, ook al hebben anderen bewezen dat het verkeerd is. Waterman is rebels, koppig, tegendraads en kan behoorlijk uit zijn of haar slof schieten. Waterman kan niet met onbeheerste emoties omgaan en kan extreem grof, onverschillig en bot overkomen. Waterman is onvoorspelbaar, heeft geen remmingen en vlucht als mensen hem of haar claimen, een Waterman heeft vrijheid nodig.

Positieve Eigenschappen van Waterman 
Waterman geeft fantastische adviezen, geeft fouten toe en staat open voor discussies. Waterman leeft om te leven en ziet altijd mogelijkheden om te genieten. Het leven is een feest waar Waterman het maximale uit wil halen. Waterman heeft een onwrikbare positieve houding en is populairder dan andere sterrenbeelden. Waterman is makkelijk in omgang, brengt altijd een goed humeur, inspireert zijn of haar omgeving en ziet overal lichtpuntjes in. Waterman ziet kansen en oplossingen waar anderen alleen obstakels zien.

Negatieve Eigenschappen van een Waterman 
Waterman kan zich agressief en kinderachtig gedagen, zelfs de boel vernielen als hij of zij de controle verliest. Waterman is rebels en eigenwijs, maar zal nooit anderen dwingen ideeën van hem of haar over te nemen. Waterman heeft respect voor de mening van anderen, ook al volgt hij of zij ze niet op. Waterman kan schreeuwen en vernietigende, lelijke dingen zeggen, hoe meer tegenspraak hoe slechter Waterman zich zal gedragen. Na een conflict heeft Waterman de ruimte en de rust nodig om weer tot zichzelf te komen. Excuses komen dan sneller dan verwacht. Waterman vergeet verjaardagen en belangrijke dagen, niet uit desinteresse maar Waterman is er gewoon niet goed in.

De Waterman en Liefde 
Waterman speelt met de liefde en strooit achteloos liefde om zich heen. Liefde is verwarrend voor een Waterman, omdat hij of zij liefde verwart met vriendschap. Waterman is niet altijd in staat zich één te voelen met haar of zijn partner. Waterman wil zich gewaardeerd en begrepen voelen. Vaak lijkt Waterman afwezig, is met van alles bezig behalve met de liefde. Al komt het zo over, Waterman is toch echt met de liefde bezig en focust zich zelfs op ieder detail om de liefde te kunnen begrijpen.


De Waterman in een Relatie 
De ideale partner van een Waterman is even sterk en gebruikt geen emotionele vertoningen die bedoeld zijn om Waterman een schuldgevoel aan te praten. Omdat Waterman een gebrek heeft aan emotionele intelligentie en vaak niet weet hoe een partner een geborgen gevoel te geven, reageert Waterman onverschillig op emotioneel uitbarstingen. Waterman is een fantastische, toegewijde en opwindende partner, als zijn of haar partner hem of haar vrij kan laten. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

De Waterman Man en Liefdesverdriet 
De Waterman man zal zijn relatie niet snel beëindigen. Hij manipuleert zijn partner zodat hij of zij hun relatie beëindigt. Wanneer een relatie eindigt denkt de Waterman man dat hij het probleem is. Hij neemt zich voor, de fouten die hij in zijn relatie gemaakt heeft de volgende keer niet nog een keer maken. De Waterman man geeft niet toe aan liefdesverdriet, hij wil de pijn niet voelen. Hij stort zich op zijn werk, een avontuur en op zo veel mogelijk plezier maken met vrienden.

De Waterman Vrouw en Liefdesverdriet 
De Waterman vrouw is gevoelig, liefdesverdriet kan haar onzeker maken over zichzelf. Voor een Waterman vrouw is liefde een onzelfzuchtige onbevangen emotie, om te ontdekken en ervan te genieten. Als haar relatie definitief voorbij is, voelt de Waterman vrouw zich leeg, verdrietig en is niet in staat haar liefdespijn te begrijpen. Ze voelt zich verstrooit, maar niet voor lang. Door haar drang naar vrijheid en haar grillige karakter wil ze niet in deze gemoedstoestand blijven. De Waterman vrouw pakt haar leven snel weer op, alsof er niets gebeurd is. 

Heb jij liefdesverdriet?
Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.

De Waterman Vrouw en Daten 
Ze betovert iedereen met haar raadselachtige charme, is grappig, slim, avontuurlijk en onafhankelijk. Ze is niet jaloers of veeleisend, maar wil wel graag behandeld worden als een dame. Van romantische affectie houdt ze niet. Als een date haar voor zich wil winnen zal hij of zij de Waterman vrouw als gelijke, en vooral met respect moeten behandelen. De Waterman vrouw geeft niet veel van zichzelf prijs, haar date weet na een gezellige dag of avond niet of ze interesse heeft of niet.

De Waterman Man en Daten 
Zijn date kan de mooiste van de wereld zijn, maar als iemand de Waterman man niet kan boeien zal hij geen moeite doen. Hij heeft veel stimulatie van nodig, van zeuren en klagen houdt niet. Het gesprek met zijn date moet positief zijn en blijven. Hij is zelfverzekerd en vriendelijk, makkelijk in omgang, staat overal voor open, maar gaat emotionele gesprekken uit de weg. De Waterman man wil tijdens een date iets ondernemen, de hele avond tegenover elkaar aan een tafeltje zitten verveelt hem snel.

Passen jij en je partner bij elkaar? 
Ben jij benieuwd of jij en je partner een gelukkige toekomst staat te wachten? Onze mediums en paragnosten helpen jou met het verkrijgen van antwoorden op verschillende vragen. 

De Seksdrive van een Waterman 
De seksdrive van een Waterman is gemiddeld, omdat Waterman het druk heeft met van alles en nog wat. De seksdrive van een Waterman kan hoog zijn, maar Waterman neemt veel te hooi op zijn vork, waardoor er weinig tijd over blijft voor seks. Tijdens een lang weekend of, een relaxte vakantie is Waterman meer op seks gericht. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

Hoe is een Waterman Vrouw In Bed? 
De Waterman vrouw doet het alleen als in de stemming is. Ze leeft zich helemaal uit als een beest, of heeft maanden geen seks. Seks is voor haar niet zo belangrijk. Als haar sekspartner moeite heeft om een erectie te krijgen, of is een jongeheer klein is uitgevallen, een Waterman vrouw neemt iemand zoals hij of zij is. Ze is inventief en onuitputtelijk als ze eenmaal haar zinnen op seks heeft gezet. De Waterman vrouw maakt er iets speciaals van en bedenkt techniekjes en standjes aan de lopende band.

Hoe is een Waterman Man In Bed? 
De Waterman man wil vooral eerst goede maatjes met je zijn voordat hij met iemand vrijt.
Zijn sekspartner moet op dezelfde golflengte zitten. In eerste instantie is hij koel en nuchter, maar als hij op iemand valt is hij een toegewijd minnaar. Hij verstaat de kunst de ander helemaal in te palmen. Zijn aanpak is wat traag, de Waterman man blijft vaak te lang hangen in het voorspel.

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Waterman 
De sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter zijn de perfecte match voor een Waterman. Tweelingen en Waterman geven elkaar de ruimte en hebben zelden ruzie, omdat beiden geen last hebben van onbeheerste emoties. Een Waterman – Weegschaal relatie is luchtig en ontspannen. Ze zijn beiden sociaal en vervelen zich nooit in hun relatie. Ook met een Boogschutter is Waterman gelukkig, ze weten van elke dag een bijzondere dag te maken.

Zo ontmoet jij de ware
Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Waterman 
De sterrenbeelden Leeuw, Maagd, Schorpioen, Steenbok en Vissen zijn geen match voor een Waterman. Leeuw en Waterman hebben onverenigbare karakters en bovendien kan Waterman het geduld niet opbrengen, Leeuw de aandacht te geven die hij of zij wil. Maagd is geen match, Waterman heeft een hekel aan de routine en structuur die Maagd nodig heeft om te kunnen functioneren. Een relatie met een Schorpioen is gedoemd te mislukken. Schorpioen wil diepgaande, emotionele gesprekken voeren, waar Waterman niet mee geconfronteerd wil worden. Steenbok en Waterman jagen beiden de toekomst, hun relatie heeft alleen kans van slagen als Steenbok Waterman niet domineert en vrijlaat. Vissen is te emotioneel voor Waterman, wat ze ook proberen, ze begrijpen elkaar niet.

Met deze Sterrenbeelden kan Waterman het goed vinden 
Met de sterrenbeelden Ram, Stier en Kreeft kan Waterman het goed vinden. Een relatie met een Ram heeft alleen kans van slagen als Ram zijn of haar jaloerse gevoelens onder controle heeft. Waterman en Stier kunnen het goed met elkaar vinden. Als Waterman al zijn of haar uitgaven kan verantwoorden en zich aan de financiële regels van Stier kan en wil houden, heeft hun relatie kans van slagen. Kreeft en Waterman voelen zich tot elkaar aangetrokken. Ze worden gelukkig, als Kreeft niet jaloers en te emotioneel is.

Lees hier meer over de Sterrenbeelden waar Waterman het goed mee kan vinden

De Verliefde Waterman 
Door de altijd positieve, enthousiaste, spontane vriendelijke houding van Waterman is het moeilijk in te schatten of Waterman verliefd is. Een verliefde Waterman vertelt niet dat hij of zij verliefd is, maar verrast degene die zijn of haar hart sneller laat kloppen met de origineelste uitjes en cadeautjes. Waterman heeft veel energie, een verliefde Waterman heeft energie voor 10.

Passen jullie bij elkaar?
Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Begin hier jouw gratis gesprek.

De Trouwdag van een Waterman 
Waterman trouwt niet alleen omdat hij of zij de mooiste dag met zijn of haar aanstaande wil beleven. Een Waterman wil ook dat het voor familie, vrienden, kennissen en collega’s de gezelligste bruiloft om nooit te vergeten is. Het mag wat kosten, de trouwdag van een Waterman. Als Waterman ziet dat iedereen geniet, danst en zingt, is zijn of haar trouwdag geslaagd.

De Waterman als Huwelijkspartner 
Het leven met een Waterman levert een wilde rit op. Het is een partner die vaak vergeet te overleggen. Waterman is in staat een nieuwe auto aan te schaffen of een baan in het buitenland aan te nemen zonder met zijn of haar huwelijkspartner te overleggen. Als zijn of haar partner daar kwaad over wordt, reageert Waterman oprecht verbaasd. Waterman is niet bezitterig en ook niet jaloers, Waterman gelooft in de liefde en dat er vriendschap bij hoort. Waterman wil een partner die zowel romantisch als intelligent is. Geen emotionele partner voor een Waterman, die zal worden afgesnauwd.

De Waterman en Vreemdgaan 
Waterman is meester in flirten en flirt met iedereen, oud en jong. Waterman is gewoon spontaan, enthousiast, aardig en heeft niet door dat anderen zijn of haar gedrag als flirten opvatten. Wanneer Waterman voelt dat iemand zich tot hem of haar voelt aangetrokken en meer wil dan flirten, voelt Waterman zich gevleid, gaat mee in het spel, geniet van het spel, maar gaat niet vreemd. Waterman stopt met flirten als het spel hem of haar gaat vervelen.

De Waterman als Ex 
Waterman wil het liefst op een vriendschappelijke manier uit elkaar gaan. Ruzie, woede-uitbarstingen of emotionele gesprekken, daar kan een Waterman niets mee. Waterman is emotioneel terughoudend en vindt dat ruzie geen zin heeft. Waterman wil verder met zijn of haar leven, maar helpt zijn of haar ex wel wanneer dat nodig is. Is de ex van Waterman onredelijk kan Waterman koelbloedig, koppig en prikkelbaar reageren. 

Kun jij je ex niet vergeten?
Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.

De Waterman en Vriendschap 
Waterman bezit een ongelooflijk talent voor vriendschappen, heeft een enorme hoeveelheid vrienden van alle leeftijden, seksen, overtuigingen en karakters.  Waterman is gul en staat altijd klaar voor anderen en helpt vrienden die in moeilijkheden verkeren. Problemen van vrienden pakt Waterman net zo aan zoals haar of zijn eigen problemen, objectief en logisch. Als vrienden de kijk van Waterman op het leven respecteren, is Waterman een geweldige vriend. Vrienden kunnen een Waterman wakker maken om nog even te gaan stappen. Waterman heeft altijd zin in gezelligheid en houdt ervan mensen aan het lachen te maken. Een Waterman vriend weet altijd een manier om plezier te maken.

De Waterman op het Werk 
Waterman is creatief, origineel en optimistisch. Een Waterman verliest nooit de hoop als het even tegenzit. Het sterrenbeeld Waterman functioneert goed in banen die hem of haar uitdagen en stimuleren. Waterman is een idealist en staat open voor elke aanpak die resultaat oplevert. Waterman werkt graag in een team, maar zijn of haar talenten komen boven als hij of zij alleen werkt. Waterman is intelligent en kan goed met moderne technologie werken. Door zijn of haar sociale vaardigheden is Waterman een uitstekende People managers.

Leer jezelf kennen
Wil je snel meer leren over wie jij bent? Over hoe jij in elkaar zit en welke keuzes jij moet maken in het leven? Onze Mediums en Paragnosten kunnen jou met een simpel gesprek inzichten geven over de keuzes die jij kunt maken. Start hier je gratis gesprek. 

De Waterman als Collega 
Waterman is een vriendelijke, opgewekte collega, die graag helpt als het nodig is. Waterman zelf heeft geen hulp nodig, Waterman weet wat zijn of haar taken zijn en kan elke klus klaren. Voor een Waterman is de sfeer op de werkvloer belangrijk, Waterman heeft een ontspannen, gezellige sfeer nodig om goed te functioneren. Collega’s zijn niet alleen collega’s voor een Waterman, het zijn vrienden waar hij na het werk mee wil borrelen.

De Waterman en Stress 
Waterman is ruimdenkend, heeft een bijzonder werkend brein met een unieke kijk op dingen en is graag bezig met zijn of haar eigen visie. Waterman wil veel op één dag, werken, sporten, socializen en nog veel meer. Als Waterman niet alles heeft kunnen doen is hij of zij teleurgesteld en raakt gestrest. Waterman doet er goed aan zich op iets simpels te richten, zoals een puzzel oplossen of een spelletje op de computer te spelen. Door iets heel anders te doen, al is het maar 10 minuten, glijdt alle stress van Waterman af.

De Levenslessen van een Waterman 
Waterman kan eigenschappen, als hij of zij wil veranderen. Watermannen hebben het naar de zin hebben, hoog op hun lijstje staan, zo veel mogelijk plezier en amusement, voor een Waterman. Door zulk gedrag kan Waterman problemen ontlopen, vooral als Waterman een relatie heeft. Een Waterman zoek niet snel de confrontatie op, Waterman ziet liever alles gemakkelijk verlopen. Maar als Waterman onder vuur staat zal hij of zij niet terugdeinzen, Waterman heeft lef, maar zou kunnen leren tactvoller te zijn.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 
De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

De Waterman als Kind 
Kleine Watermannen vallen als kind op, door hun vroege ontwikkeling en omdat ze dingen sneller opnemen dan andere kinderen. Ze zijn per se niet slimmer dan andere kinderen, maar Waterman kindjes pikken dingen sneller op. De eerste levensvoorwaarde voor een Waterman kindje zijn speelkameraadjes. Waterman kindjes hebben vaak een levendige belangstelling voor alles en iedereen. Ze zijn onvoorspelbaar, willen zich vrij voelen en kunnen koppig en eigenwijs zijn. Waterman kindjes hebben vaak een feilloze intuïtie.

De Waterman en Reizen 
Waterman houdt van ongeplande uitstapjes, een Waterman heeft geen Reisbureau nodig die zijn of haar vakantie uitstippelt. Waterman boekt zelf een ticket en reserveert een luxe hotel. Waterman wil zich niet vastleggen, ook niet tijdens zijn of haar vakantie. Wanneer het hotel tegenvalt, gaat Waterman op zoek naar een ander hotel. Een reisleider heeft Waterman niet nodig, Waterman is zijn of haar eigen reisleider. Geschikte bestemmingen voor een Waterman zijn; tropische landen met mooie stranden. New York, Barcelona en Las Vegas zijn typische steden voor het sterrenbeeld Waterman.

De Waterman en Gezondheid 
Waterman heeft vaak een zwakke botstructuur, een lichte val of een ongeluk kan al een botbreuk veroorzaken. Het zenuwstelsel van Waterman en het hart, de ruggengraat, keel en blaas kunnen ook problemen opleveren. De spijsvertering is ijzersterk, een Waterman kan alle soorten voedsel verdragen. Waterman zou zich minder zorgen moeten maken, maar in grote lijnen wordt Waterman gezond oud.

Sterrenbeeld Waterman en de Planeet Uranus 
Het sterrenbeeld Waterman is het elfde teken van de dierenriem. Waterman wordt geassocieerd met het element lucht. De planeet Uranus is de heerser van Waterman. Kwaliteiten die volgens astrologen worden teruggevonden bij mensen die onder dit teken geboren worden zijn; tolerant, koppig, wispelturig en opstandig. Mensen geboren in het lucht element bekijken de wereld om zich heen op gepaste afstand. Een Waterman wil de wereld graag veranderen naar eigen inzicht.

Waterman is een Winter Teken 
Wintermensen kunnen dominant en zelfverzekerd zijn. Maar ze beschikken ook vaak over een grote mate van gevoeligheid, acceptatie, flexibiliteit en spiritualiteit. De in de winter geborenen zijn vaak rustig van aard maar kunnen ook voor opschudding zorgen door hun idealen en ideeën. Wintertekens hebben een actief fantasieleven en zijn creatief. Interesses van wintermensen zijn vaak politiek en economische rechtvaardigheid.

UK.
Aquarius - Good And Bad Traits Of The Zodiac Sign
Home » Zodiac Signs » Aquarius - Good and Bad Characteristics of the Zodiac Sign

The Character of an Aquarius
Aquarius is original, intelligent, spontaneous, eccentric, unpredictable and has an innate self-confidence. Aquarius is sociable, free-spirited, still selfish, still dominant and needs a lot of leeway. Aquarius is the friendliest and most independent zodiac sign, is open to anything and loves to have fun, having fun is essential for an Aquarius. An Aquarius doesn't care what others think, Aquarius does what he or she likes. Aquarius is imaginative, childlike, but also wise. Understanding an Aquarius is an impossible task.

The Temperament of an Aquarius
Aquarius is stubborn and continues to do his or her own thing, even though others have proven it wrong. Aquarius is rebellious, stubborn, unruly and can really get out of hand. Aquarius cannot handle uncontrolled emotions and can come across as extremely rude, indifferent and blunt. Aquarius is unpredictable, has no inhibitions and flees when people claim him or her, an Aquarius needs freedom.

Positive Traits of Aquarius
Aquarius gives great advice, admits mistakes and is open to discussion. Aquarius lives to live and always sees opportunities to enjoy. Life is a party that Aquarius wants to get the most out of. Aquarius has an unwavering positive attitude and is more popular than other zodiac signs. Aquarius is easy going, always brings a good mood, inspires his or her environment and sees bright spots in everything. Aquarius sees opportunities and solutions where others only see obstacles.

Negative Traits of an Aquarius
Aquarius can act aggressively and childishly, even wrecking things if he or she loses control. Aquarius is rebellious and stubborn, but will never force others to adopt his or her ideas. Aquarius respects the opinions of others, even if he or she does not follow them. Aquarius can yell and say damning, ugly things, the more contradiction the worse Aquarius will behave. After a conflict, Aquarius needs the space and tranquility to come to himself again. Apologies come sooner than expected. Aquarius forgets birthdays and important days, not out of disinterest but Aquarius just isn't good at it.

The Aquarius and Love

Aquarius plays with love and carelessly sprinkles love around him. Love is confusing to an Aquarius because he or she confuses love with friendship. Aquarius is not always able to feel one with her or his partner. Aquarius wants to feel valued and understood. Aquarius often seems absent, busy with everything except love. Even if it appears that way, Aquarius is really concerned with love and even focuses on every detail in order to understand love.


The Aquarius in a Relationship
An Aquarius ideal mate is equally strong and does not use emotional displays designed to make Aquarius feel guilty. Because Aquarius lacks emotional intelligence and often doesn't know how to make a partner feel secure, Aquarius is indifferent to emotional outbursts. Aquarius is a wonderful, devoted and exciting partner, if his or her partner can set him or her free. Wondering if you really fit together? Start your personal reading for free with a medium and get an honest answer. Try it 3:30min for free. Continue >

The Aquarius Man and Heartbreak
The Aquarius man is not going to end his relationship anytime soon. He manipulates his partner into ending their relationship. When a relationship ends, the Aquarius man thinks he's the problem. He resolves not to make the mistakes he made in his relationship again next time. The Aquarius man doesn't give in to heartbreak, he doesn't want to feel the pain. He focuses on his work, an adventure and having as much fun as possible with friends.

The Aquarius Woman and Heartbreak
The Aquarius woman is sensitive, heartbreak can make her insecure about herself. For an Aquarius woman, love is a selfless, uninhibited emotion, to be discovered and enjoyed. When her relationship is finally over, the Aquarius woman feels empty, sad and unable to understand her love pain. She feels distracted, but not for long. Because of her urge for freedom and her capricious character, she does not want to remain in this state of mind. The Aquarius woman quickly picks up her life again, as if nothing happened.

Are you heartbroken?
When love hurts, you don't know how to deal with it, there is always someone who will listen. You can give advice, comfort and can tell you what you can do best now. Start a free chat now and experience how nice it is that someone is there for you.

The Aquarius Woman and Dating
She enchants everyone with her enigmatic charm, is funny, smart, adventurous and independent. She is not jealous or demanding, but does like to be treated like a lady. She doesn't like romantic affection. If a date wants to win her over, he or she will have to treat the Aquarius woman as an equal, and above all with respect. The Aquarius woman does not reveal much of herself, her date does not know whether she is interested or not after a pleasant day or evening.

The Aquarius Man and Dating
His date may be the most beautiful in the world, but if someone can't captivate the Aquarius man, he won't bother. He needs a lot of stimulation, doesn't like whining and complaining. The conversation with his date should be and remain positive. He is confident and friendly, easy going, open to anything, but avoids emotional conversations. The Aquarius man wants to do something during a date, sitting opposite each other at a table all evening gets bored quickly.

Are you and your partner compatible?
Are you curious if a happy future awaits you and your partner? Our mediums and psychics help you to get answers to various questions.

An Aquarius' Sex Drive
An Aquarius sex drive is average because Aquarius is busy with all sorts of things. An Aquarius sex drive can be high, but Aquarius takes too much, leaving little time for sex. During a long weekend or a relaxed holiday, Aquarius is more sex-oriented. Find out if you really are a match! Start your personal reading with a medium now and get an honest answer. Try it 3:30min for free. Continue >

How Is An Aquarius Woman In Bed?
The Aquarius woman only does it when in the mood. She goes all out like a beast, or has no sex for months. Sex is not that important to her. If her sex partner is having trouble getting an erection, or if a young man has fallen short, an Aquarius woman will take someone as he or she is. She is inventive and inexhaustible once she sets her sights on sex. The Aquarius woman makes something special out of it and devises techniques and positions on the assembly line.

How Is An Aquarius Man In Bed?
Above all, the Aquarius man wants to be good friends with you before making love to anyone.
His sex partner must be on the same wavelength. At first he is cool and down to earth, but when he falls for someone he is a devoted lover. He understands the art of completely conquering the other. His approach is a bit slow, the Aquarius man often lingers too long in foreplay.

The Perfect Zodiac Match for Aquarius
The zodiac signs Gemini, Libra and Sagittarius are the perfect match for an Aquarius. Gemini and Aquarius give each other space and rarely argue, because neither of them suffer from uncontrolled emotions. An Aquarius – Libra relationship is lighthearted and relaxed. They are both sociable and never get bored in their relationship. Aquarius is also happy with a Sagittarius, they know how to make every day a special day.

That's how you meet the one
Do you feel like you'll never meet the right one? That all the nice men or women are already taken? Are you sometimes afraid that you will never get into a relationship and that you will be single for the rest of your life? You may be looking in the wrong place or you may not be looking at all. Sometimes we need someone to give us perspective and tips other than those we get from family and friends. Start a free chat now, you won't regret it!

These Zodiac Signs Are Not A Match For Aquarius
The zodiac signs Leo, Virgo, Scorpio, Capricorn and Pisces are not a match for an Aquarius. Leo and Aquarius have incompatible personalities and, moreover, Aquarius cannot muster the patience to give Leo the attention he or she wants. Virgo is not a match, Aquarius hates the routine and structure that Virgo needs to function. A relationship with a Scorpio is doomed to fail. Scorpio wants to have deep, emotional conversations that Aquarius doesn't want to be confronted with. Capricorn and Aquarius both chase the future, their relationship can only succeed if Capricorn does not dominate and release Aquarius. Pisces is too emotional for Aquarius, no matter what they try, they don't understand each other.

Aquarius gets along well with these Zodiac Signs
Aquarius gets along well with the Aries, Taurus and Cancer zodiac signs. A relationship with an Aries can only succeed if Aries has his or her jealous feelings under control. Aquarius and Taurus get along well. If Aquarius can account for all of his or her expenses and abide by Taurus' financial rules, then their relationship has a chance of success. Cancer and Aquarius are attracted to each other. They'll be happy if Cancer isn't jealous and too emotional.

Read more about the Zodiac Signs that Aquarius gets along with here

The Aquarius in Love
The always positive, enthusiastic, spontaneous friendly attitude of Aquarius makes it difficult to estimate whether Aquarius is in love. An Aquarius in love does not tell you that he or she is in love, but surprises the one who makes his or her heart beat faster with the most original outings and gifts. Aquarius has a lot of energy, Aquarius in love has energy for 10.

Do you fit together?
Do you have a crush on someone with this zodiac sign, and would you like to know if you are a good match? Our Mediums and Psychics give you the insights you need to know if you have a future together. Start your free conversation here.

An Aquarius's Wedding Day
Aquarius doesn't just get married because he or she wants to experience the most beautiful day with his or her soon-to-be. An Aquarius also wants it to be the most enjoyable wedding for family, friends, acquaintances and colleagues. It may cost something, the wedding day of an Aquarius. When Aquarius sees everyone enjoying themselves, dancing and singing, his or her wedding day is a success.

The Aquarius as Marriage Partner
Life with an Aquarius is a wild ride. It is a partner who often forgets to consult. Aquarius is able to purchase a new car or take a job abroad without consulting his or her spouse. When his or her partner gets angry about this, Aquarius reacts genuinely surprised. Aquarius is neither possessive nor jealous, Aquarius believes in love and that friendship is part of it. Aquarius wants a partner who is both romantic and intelligent. Not an emotional partner for an Aquarius, who will be snubbed.


The Perfect Zodiac Match for Aquarius
The zodiac signs Gemini, Libra and Sagittarius are the perfect match for an Aquarius. Gemini and Aquarius give each other space and rarely argue, because neither of them suffer from uncontrolled emotions. An Aquarius – Libra relationship is lighthearted and relaxed. They are both sociable and never get bored in their relationship. Aquarius is also happy with a Sagittarius, they know how to make every day a special day.

That's how you meet the one
Do you feel like you'll never meet the right one? That all the nice men or women are already taken? Are you sometimes afraid that you will never get into a relationship and that you will be single for the rest of your life? You may be looking in the wrong place or you may not be looking at all. Sometimes we need someone to give us perspective and tips other than those we get from family and friends. Start a free chat now, you won't regret it!

These Zodiac Signs Are Not A Match For Aquarius
The zodiac signs Leo, Virgo, Scorpio, Capricorn and Pisces are not a match for an Aquarius. Leo and Aquarius have incompatible personalities and, moreover, Aquarius cannot muster the patience to give Leo the attention he or she wants. Virgo is not a match, Aquarius hates the routine and structure that Virgo needs to function. A relationship with a Scorpio is doomed to fail. Scorpio wants to have deep, emotional conversations that Aquarius doesn't want to be confronted with. Capricorn and Aquarius both chase the future, their relationship can only succeed if Capricorn does not dominate and release Aquarius. Pisces is too emotional for Aquarius, no matter what they try, they don't understand each other.

Aquarius gets along well with these Zodiac Signs
Aquarius gets along well with the Aries, Taurus and Cancer zodiac signs. A relationship with an Aries can only succeed if Aries has his or her jealous feelings under control. Aquarius and Taurus get along well. If Aquarius can account for all of his or her expenses and abide by Taurus' financial rules, then their relationship has a chance of success. Cancer and Aquarius are attracted to each other. They'll be happy if Cancer isn't jealous and too emotional.

Read more about the Zodiac Signs that Aquarius gets along with here

The Aquarius in Love
The always positive, enthusiastic, spontaneous friendly attitude of Aquarius makes it difficult to estimate whether Aquarius is in love. An Aquarius in love does not tell you that he or she is in love, but surprises the one who makes his or her heart beat faster with the most original outings and gifts. Aquarius has a lot of energy, Aquarius in love has energy for 10.

Do you fit together?
Do you have a crush on someone with this zodiac sign, and would you like to know if you are a good match? Our Mediums and Psychics give you the insights you need to know if you have a future together. Start your free conversation here.

An Aquarius's Wedding Day
Aquarius doesn't just get married because he or she wants to experience the most beautiful day with his or her soon-to-be. An Aquarius also wants it to be the most enjoyable wedding for family, friends, acquaintances and colleagues. It may cost something, the wedding day of an Aquarius. When Aquarius sees everyone enjoying themselves, dancing and singing, his or her wedding day is a success.

The Aquarius as Marriage Partner
Life with an Aquarius is a wild ride. It is a partner who often forgets to consult. Aquarius is able to purchase a new car or take a job abroad without consulting his or her spouse. When his or her partner gets angry about this, Aquarius reacts genuinely surprised. Aquarius is neither possessive nor jealous, Aquarius believes in love and that friendship is part of it. Aquarius wants a partner who is both romantic and intelligent. Not an emotional partner for an Aquarius, who will be snubbed.


Which Life Lesson Suits Your Zodiac Sign?
The stars can help you find your life lesson. Your life lesson can provide clarity in the choices you have to make and can give you insights on how to live your life the happiest. We help you find these life lessons. Speak to one of our mediums or psychics for free.

The Aquarius as Child
Little Aquarians stand out as children, because of their early development and because they absorb things faster than other children. They aren't necessarily smarter than other kids, but Aquarius kids pick things up faster. The first condition of life for an Aquarius child are playmates. Aquarius children often have a lively interest in everything and everyone. They are unpredictable, want to feel free and can be stubborn and opinionated. Aquarius children often have an unerring intuition.

The Aquarius and Travels
Aquarius likes unplanned trips, an Aquarius doesn't need a Travel Agent to plan his or her vacation. Waterman books a ticket himself and reserves a luxury hotel. Aquarius doesn't want to commit, not even during his or her vacation. When the hotel disappoints, Waterman starts looking for another hotel. A tour guide does not need Aquarius, Aquarius is his or her own tour guide. Suitable destinations for an Aquarius are; tropical countries with beautiful beaches. New York, Barcelona and Las Vegas are typical cities for the Aquarius constellation.

The Aquarius and Health
Aquarius often has a weak bone structure, a light fall or accident can already cause a bone fracture. Aquarius' nervous system and heart, spine, throat, and bladder can also pose problems. Digestion is very strong, an Aquarius can tolerate all kinds of food. Aquarius should be less concerned, but broadly speaking, Aquarius is aging healthily.

Constellation Aquarius and the Planet Uranus
The zodiac sign Aquarius is the eleventh sign of the zodiac. Aquarius is associated with the element of air. The planet Uranus is the ruler of Aquarius. Qualities that astrologers say are found in people born under this sign are; tolerant, stubborn, capricious and rebellious. People born in the air element view the world around them from an appropriate distance. An Aquarius likes to change the world as they see fit.

Aquarius is a Winter Sign
Winter people can be dominant and confident. But they also often have a great deal of sensitivity, acceptance, flexibility and spirituality. Those born in winter are often calm by nature but can also cause a stir with their ideals and ideas. Winter signs have an active fantasy life and are creative. Winter people's interests are often political and economic justice.

Mail
About